Höstens första resa

Nuhåller vi på att lägga in en del nytt så håll koll den närmaste tiden. Det blir  bl a några primärhybrider av phalaenopsis; equestris x lobbii,  bellina alba x  pulchra alba, stuartiana x schilleriana. Bellina finns nu m stängel liksom cornu-cervi, lamelligera, pulcherrima och två typer av deliciosa.

Hösten är cattleyatid och nu kan man få forbesii, harrisoniae och labiata med knoppskida.Flera hybrider har också skida eller knopp på gång såsom Bob Betts x Karl H, Mahalo Jack, Haw Yuan Beauty och Pot Free Spirit.

Två riktigt stora “maffiga” Taiwanhybrider finns nu att få med skida; Blc Kuwale Gem White Sword och Blc Young Kong Sun 16. Bilder på dessa  går lätt att hitta via Google.

En del annat nytt och ”nygammalt” kommer också in under nästa vecka.

 Sista beställningsdag för att få leverans i vecka 37 är den 5 september. Har du frågor betr ovanstående eller önskemål om andra plantor så hör gärna av dig.

Detta inlägg publicerades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.