Snart kommer februarilistor

Hej alla orkidévänner,

Nu kommer strax februarlistorna. Sista beställningsdag blir den 10 februari och leverans är planerad till v 8 med stor reservation för väderleken. Sannolikt blir det bara möjligt att den här månaden leverera plantor till södra delen av Sverige.
Första delen av listan kommer denna gång att innehålla ovanligt många Angraecum och många Vandor och närstående. Vi har också med fler barkmontage än vanligt då det varit frågor efter skåpsplantor.
Nytt på lista del 2, cattleyalistan, blir två Brassavolor och så kommer en favorit tillbaka med skida, nämligen Cattleychea Siam Jade, som är en korsning huvudsakligen mellan Cattleya guttata och Prostechea mariae.
Just nu har vi också några riktiga fyndplantor:
bildPhalaenopsis Timothy Christopher, en extremt blomvillig  hybrid, nu i blom och knopp på 4 stänglar, delvis grenade, 99 kr

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA


Cymbidium Ice Cascade, en välkänd hybrid känd för att sätta många stänglar, nu mycket kraftiga plantor i 15 cm kruka, som gjort sin blomning för i år, 150 kr

Bor du nära och är intresserad av de sistnämnda båda plantorna  så går det bra att ta kontakt för hämtning i helgen 2-3 febr.
Mvh
Marita Å
Detta inlägg publicerades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.