Julilista kommer strax

Nu har jag hittat en stor mängd cattleyor med knoppar eller skida så det kommer strax en lista. Det är inte mindre än 20 st olika, ungefär hälften arter och primärhybrider. Av övriga är de flesta storblommiga hybrider, men det blir några s k minicatts också.
På listan kommer också några catasetum med stängel, ett par nya phalaenopsis och lite annat.
g_cattleya-jenmaniiKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERArhyncholaeliocattleya-tainan-gold-canaryg_BRASSOLAELIOCATTLEYA PINK EMPRESS BRING SUNKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAg_CATTLEYA GUTTATA CARLOSCattleya Minervarhyncholaeliocattleya-little-magician
Här lite smakprov på vad som kommer på listan:
Övre raden: Catt jenmanii, Catt percivaliana, BLC Tainan Gold, BLC Pink Empress
Undre raden: Catt walkeriana x rex, Catt guttata, Catt Minerva, RLC Little Magician
Detta inlägg publicerades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.