Junilista kommer snart

Nu börjar det närma sig ett nytt tillfälle att beställa orkidéer.  Om några dagar kommer det ut en ny lista här, men här är lite förhandsinformation.
Det kommer flera cattleyor med knoppskida så som  venosa,  guttata, guttata alba, schofieldiana, nobilior x candida, Egeria, Elisabeth Fulton, Potinara Free Spirit, Haw yuan Beauty Pearl. Några kommer som blombara ex, bl a Beaumesnil Parme, French Night och den gamla storblommiga korsningen Malworth Orchidglade.
Annat spännande med knopp eller stängel är: Aerangis citrata. Angraecum didierii, Barkeria spectabilis x lindleyana,  Encyclia fragrans och lancifolia, Epidendrum capricornu, Phal  equestris nästan vit och hieroglyphica, samt Paph malipoense x delenatii.
Sista beställningsdag i denna omgången blir den 12 juni och leverans är planerad till början av v 25.
Detta inlägg publicerades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.