Välkommen!

 
Om du är nybliven besökare på denna sida, kanske hittat hit efter att ha sett de plantor som ställts ut i Svenska Orkidésällskapets  monter på Lisebergs Trädgårdsdagar, så vill jag berätta lite om min verksamhet.  Jag reser själv till södra Frankrike en gång i månaden och väljer ut och hämtar beställda plantor, vilka annonserats ut här någon vecka innan. Om du tittar nedan så ser du hur sådana listor kan se ut.
 
Nästa resa är planerad till första veckan i juni och ny lista läggs ut  om någon vecka. Listorna innehåller  bara ett litet fåtal av de arter och hybrider som jag kan skaffa, men jag brukar lista sådant som har knopp för tillfället eller på annat sätt känns aktuellt. Har du speciella önskeplantor så hör av dig. Det är troligt att jag kan fixa fram dem.
 
Av plantorna som ställdes ut på Liseberg så är flera till salu när utställningen är över, dvs efter söndag den 11 maj.  Hör gärna av dig till marita@akessonorkideer.se om du vill veta mer eller har några frågor.
 
Detta inlägg publicerades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.